Dobrodošli na internet prezentaciju firme IBM Consult

IBM Consult je dinamičan i profesionalan tim mladih ljudi sa značajnim iskustvom i dokazanim rezultatima. Posvećenim radom u okviru tržišta nekretnina, projektovanja, izgradnje, urbanizma i hotelskog poslovanja i pružanja raznovrsnih usluga iz ovih kategorija, IBM Consult je zasluženo kreirao portfolio kvalitetnih projekata i klijenata sa zvučnim imenima, pružajući vrhunsku uslugu i istinsku poslovnu podršku. Uz sve to, firma je pokazala veoma fleksibilan i raznovrstan pristup radu i asistiranju u rešavanju problema svojih klijenata što je izazov tržišta i industrija nekretnina kao i pružanja usluga, uopšte. Naša polja stručnosti su arhitektura, projektovanje, urbanizam, sudsko veštačenje i procena vrednosti nepokretnosti i projekata, razvoj projekata, projekti enterijera kao i usluge u upravljanju projektima u izgradnji ugostiteljskih objekata i samom upravljanju hotelskim poslovanjem.

Naši saradnici su pronašli interes u uspehu naše firme stvarajući atmosferu medjusobne nesebične podrške kao i maksimalne posvećenosti klijentima. Uspeh firme zasnivamo na strasti, znanju, talentu i individualnom iskustvu pojedinca. Delujemo, ipak, kao tim a kroz rad naših saradnika, na dnevnom nivou,odgovaramo obavezi da uspešno i sveukupno pružimo usluge koje naši klijenti od nas očekuju a neretko da njihova očekivanja i prevazidjemo.

Sedište firme je u Beogradu a osnova poslovanja IBM Consult-a je pružanje kvalitetne usluge klijentima u vremenski optimalnom roku uz racionalne troškove.